Jahopp.

Tjenare! kom inte på vad jag skulle ha som rubrik så då skrev jag bara nått. Idag har vi ju visat upp en dans för dom andra grupperna. VI SKÄMDE UT OSS TOTALT! alla gjorde typ fel, ingen gjorde nått rätt typ. Alla små flickor som satt där, skrattade åt oss.. Fast jag och Michelle skrattade då ändå lite mer åt oss själva än vad dom andra gjorde :] Jag vet inte om Najah och Hanna skrattade, inte Nadja heller. Men orkar inte skriva mer nu. PussHejj(LL)
-Malin

Älskar dig Najah!(L) Så söööt ;O;O;O;O

..

Tjenare, kom hem för ett tag sen från skolan. Det var en vanlig dag, förutom att alla på skolan kunde typ min kod till mitt skåp, så ella bytte åt mig. Men ja, sen idag har jag utväcklings samtal men Carolina. Det kommer typ inte gå så bra för mig, för jag pratar alltid mkt på hennes lektioner eller förut gjorde jag de iaf. Sen ska jag till vips. Jag nadja michelle hanna, ska visa upp en dans för dom andra grupperna. Som jag skrev i ett annat inlägg. Men nu ska jag kila iväg och göra läxan. PussHejj(L)
-malin

En bild jag har tagit. Den blev ganska så oskarp. Menmen..

Kom hem för ett tag sedan.

Hejhej! Jag kom hem för ett tag sen. Har varit med Hanna Nadja och Najah :D eller vi var med najah i 5 min typ. Men iaf, kring 8, 9 var jag och nadja ensamma. Vi tjuvplingade (AAAA) Det var AS kul, för det kom ut nån kvinna och sa åt oss men vi ba sprang iväg... busiga.. Men aja, ska ta och lägga mig snart tror jag. Lägger upp en nåra vinter bilder jag har tagit. (men inte alla). pussHej(L)
-malin


Malin, '97, Skellefteå, Musik.