En saknad..

Jag saknar en sorg, så himla många minnen, Det finns något innom mig som aldrig fösvinner. Saknade livet då vi skrattade och log, Men nu börjar jag förstå . Det kommer aldrig tillbaks, måste glömma det som va..
Men vad ska jag göra? jag bara fejkar mer och mer, Jag skrattar och ler precis som med dig.. men glöm det! hur skajag nånsin tappa taget av dig.. Det var du och jag föralltid, det var så det skulle va. Det var TYP bara med dig jag kunde må bra.. Men nu är det försent, jag har förlorat allt det bra..  Det var så mkt som blev fel, å jag ångrar det jag sa, saknar dig så mkt, kommer bara vara vi..bara vara du..att det finns någon därute som känner som jag Som har blivit lämnad och besviken, som kan få mig att må bra.SAKNAR DIG LINNEA SÅ HIMLA MKT !!!!!!!!!;*;*;*;*;* :'( :():(:(:(:(:(:(:(:(:(
 
linnea,, :*;*(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

BloggarFörLite ;S

Tjenare ;D kom nyss hem från mamma, for direkt till hon efter skolan. Skulle göra lite granna där. Idag kanske det blir loftet jag vet inte riktigt än ;] Jag måste typ spika fast nåra tavlor i mitt rum först, innan jag gön nånting annat ... Men iaf, jag tycker att jag bloggar för lite ! Men det är så här att jag nästan aldrig har något att skriva om ;O Det kan ju bli lite svårt, eftersom jag inte gör så mkt på dagarna. Men jag ska bättra mig. Jag LOVAR ! : D
Men nu ska jag äta midda, HDAE ! ;D


puss&kram

-maliiiiiiiiiiin♥

Inga bilder på ett tag

Hejhej! Min kamera är hemma hos mamma så jag kan inte lägga upp bilder, tyvärr ):
Men iaf! : D idag ska jag vara med Fanny, Wille och typ hans kompis tror jag ;] Vi kommer säkert ha kul. Imorn äre ju skola.. åååh så tråkigt.. Vi har prov i veckan också.. T R Å K I G T! Men nu ska jag äta frukost(A)
Hade!
puss&kram


-malin♥
Malin, '97, Skellefteå, Musik.