U2 OCTOBER

 
Gick på stan efter skolan en snabbis med jenny och köpte min första lp skiva lite spontant, den kostade ändå bara 60 kr så det var sååå värt det! Hoppas jag hittar någon billig lp spelare snart så jag kan lyssna på skivan. 

HOW LOVELY

 
Tänk att ha ett eget stort designat hus utomlands, som man kan åka till när som helst och bara koppla av. Eller tänk att bo i ett sådant hus året om! Hur underbart skulle inte det vara? Jag blir så sugen på att bo lyxigt varje gång jag ser sånna bilder. 
 
 
 

KANSKE TILLBAKA

Lite pinsamt men försökte leka modell men alltså, vet inte riktigt om det är min grej. Det är svårare än man tror
 
Vet ej riktigt om jag ska börja blogga som jag gjorde förut, men jag känner just nu att jag vill skriva lite i alla fall! 
Jag mår fortfarande inte bra men det går så småningom över! William och jag är kompisar och det känns helt okej, bättre än jag trodde det skulle göra så det är bra. Vi har varit med varandra ganska mycket den senaste veckan och då blir det lättare att komma över allting med! Har fått ganska många frågor på ask om varför han gjorde slut osv. Men sånt tänker jag tyvärr inte svara på så öppet.
 
Idag har jag i alla fall haft skola, for sedan på jobbet och kom hem för någon timme sedan. Har inte haft tid att äta så mycket idag, så jag svälter ihjäl här på mitt rum och jag vet faktiskt inte varför jag inte går och äter något, orkar inte haha. På lovet kanske jag ska följa med william till hans mamma och när jag kommer hem ska jag åka slalom för första gången med Jenny, så vi får se hur det går.. Ha en fortsatt bra tisdag! kram
 
 
 
 
Malin, '97, Skellefteå, Musik.