Nu drar jag till loftet!

YEEP
skriver ikväll hejs!

Starships were meant to fly

Hej allihopa! Sitter här på mitt rum och lyssnar på one direction. Och gråter typ..  Haha nej men min mobil laggar jätte mycket, så alla sms jag har fått idag kom nyss nästan, och det var faktiskt ganska många så nu laggar min mobil ännu mer!
Egentligen skulle jag ha varit med Ella idag, men sista lektionen for hon typ någonstans så jag for hem direkt efter skolan.
Idag på skolan hade vi ju so prov, och det gick ganska bra för mig! Eller jag får då hoppas på att jag får godkänt iaf!
Nyss pratade jag och mamma om att jag ska ta moppekortet. Fast jag vet inte om jag orkar göra det än, för jag kommer ändå bara få börja åka i augusti för det är då jag fyller år och det är så länge kvar..
Nu ska jag leta lite posters på 1D och justin, och sen fundera på vars jag ska sätta upp dom för jag har redan fullt på en vägg. Fast den väggen är ganska liten men. Aja vi hörs! Puss
Hahah sämst bild/kvalla, men världens finaste vägg♥

If you still talk about it, you still care about it

Tjuu!
Ligger här i min säng och kollar på lite bilder på weheartit. Pluggade nyss..
Idag, eller efter middan cyklade jag till ica och köpte glass och åkte sedan vidare till Amanda.
Vi åt glass och snackade om allting. Älskar dig vännen!
På skolan var jag skitsur och ledsen och jag orkade verkligen ingenting! Var sur för olika orsaker. Skolan txm!
Men efter skolan blev jag lite gladare faktiskt. För någon timme sen efter jag duschat hade jag fått ett jätte "gulligt" sms av Hanna och Amanda. Jag kanske inte ska säga vad det stod, men eftersom att jag har varit lite deppig på sista tiden så blev jag genast lite gladare! Även fast det kanske inte var meningen, men dom bryr sig iaf om mig och bara den tanken gör mig glad. Jag har nog världens bästavänner!
Iaf, vi har so prov imorgon om miljön och jag kan faktiskt hyfsat mycket! Nu ska jag ta och sova, eller lyssna på musik först, och sen sova. Känner mig så trött. Godnatt!
Malin, '97, Skellefteå, Musik.