I smoke bieberweed everyday.

Där ganska så fint väder idag! Men det är typ inte så mycket sol där jag bor.. Jag har inte blivit ett dugg brun denna sommar. Lite kanske, men inte så man märker det precis. Jag kan inte sluta tänka på att Ushers barn har dött. Fy sate va tragiskt och hemskt! Det är typ en orsak varför jag inte vill ha barn när jag blir större. Eller jag vill men ändå inte, för det värsta som finns är nog att förlora sitt barn tror jag. Aja.. Snart kommer Jonas hit, vettefan vad vi ska göra, chilla som alltid säkerligen! Harebra!
 

Till er som har hört/gjort detta rykte!

Alltså jag tänkte egentligen inte skriva det här på min blogg, för jag bryr mig inte om vad NI i den där hålan tror men whatever..
Jag tycker det är så onödigt att sprida rykten, det är rykten!? Har ni bevis på att det är sant?
Nej, jag röker och dricker inte. Ser jag ut som en sånn människa eller? Haha och har ni sett mig göra det? -.-
Isåfall var det inte jag! Jag tycker att röka och dricka är onödigt och töntigt. Man förstör sig själv. Jag har gjort det EN gång och det var mer än ett år sen och jag ångrar det fortfarande.
Fast om ni inte har något annat för er än att sprida rykten om mig och Hanna, så visst gör det! Då vet vi iaf att ni ränker på oss :')
 
 

Hatar rubriker

Förlåt att jag inte har skrivit nå några dar, men jag har haft fullt upp. Haha varför sa jag ens så? Har inte alls haft fullt upp, har bara inte haft någon dator. Nog för att jag har varit med kompisar hela dagarna.. Killarna som var på campingen har farit hem till boden. Skit tråkigt, saknar redan Samuel..
Just nu dunkar jag musik och väntar på världens finaste Hanna! Vi ska hänga ett tag, sen ska vi vara med Amanda och Jonas också, blir jätte bra.
 
Alltså jag har tänkt på en sak, det enda jag skriver om är vad jag gör på dagarna. Lite tråkigt för er som läser det, så jag ska nog börja skriva om andra saker också! Men vet inte vad än.. Och jag tänker inte fråga er vad ni vill att jag ska börja skriva om, för ingen kommer kommentera haha. Fast om ni vill så får ni ju ;)
Skriver nog mer ikväll, kram
(gammal bild)
 
Malin, '97, Skellefteå, Musik.