27 DECEMBER

 
"Har äntligen kommit fram efter att ha åkt buss en hel dag, eller väntade i Umeå flera timmar faktiskt, och jag kan säga att det inte var roligt alls. Skämde ut mig lite på donken också, var ute i regnet och grät med. Nej men jag levde livet där, ensam, och åt en hamburgare. Det var lite spontant faktiskt, om det hade varit bra väder hade det förmodligen varit lite roligare men vad gör man inte för sin älskling. "
 
Det skulle jag ha skrivit i förrgår egentligen men hade inte riktigt tid, men nu vet ni i alla fall att jag är hos william och har det bäst, även fast jag mår illa. Ska vara kvar här till söndag tror jag, hittills har vi mest ätit mat och godis och kollat på film, imorgon blir det väl att göra nånting mer kanske haha, vi får höras senare. Kram!
 

24 DECEMBER

Har spenderat julafton hos min mormor med mamma, lillebror och mina kusiner, åhh det var så mysigt, roligt var det också! Har fått massa fina saker, ätit god mat, kollat på kalle anka och spelat fia med knuff. Älskar verkligen julafton, synd att det bara är en gång per år. Har tyvärr inga bilder från dagen, så lägger bara ut en bild på mig och min bror vi tog nyss, riktigt fina
 
imorgon åker jag till williams mamma och blir kvar där till lördag. På söndag ska jag till Luleå med jenny och shoppa sen sover vi där också, bli nog awesome. Mina lov är oftast tråkiga, men det här är/kommer ju bli kanon! Ska se någon julfilm med mamma nu, hoppas ni alla har haft en bra dag, även ni som inte firar jul hehe. god jul på er

LILLA JULAFTON

 
Har varit hos min morbror idag och firat lilla julafton, det är alltid lika mysigt. Längtar så mycket till riktiga julafton, älskar att få presenter och bara umgås med familjen. Nu eller snart ska jag vara med fanny, hon är påväg hit sen ska vi gå ner till stan och köpa nånting. det var så länge sen vi var med varandra, saknar henne så mycket och vi har verkligen mycket att prata om. Min fredag har varit bra och kommer snart bli bättre, få se vad jag annars gör i helgen. Kram!
Malin, '97, Skellefteå, Musik.