25 MAJ

Det där med att jag skulle börja uppdatera oftare höll inte precis. För sån är jag! Man vet ju aldrig med mig, och jag är ju inte helt 100 i skallen om man säger så, eller hur? Plus att jag är kort och ful! Jag vill ej blogga mer, använda internet över huvud taget(förutom tumblr), eller gå utanför min dörr. Så känner jag just nu, är jag konstig för att jag känner så? Ja förmodligen för jag är Malin Björk. Jag är så trött på människor, folk som till och med ej vet vem jag är och ska hålla på dömma hela tiden. Hejdå

BÖRJA BLOGGA BÄTTRE

Har en liten rast på kanske 2 minuter så hinner skriva snabbt! Jag ser att jag har läsare varje dag även fast jag inte skriver, så jag är jätte glad över det och lovar att jag ska börja blogga igen minst en gång per dag, annars ger det ju inget att ha en blogg. Jag jobbar direkt efter skolan så jag kanske hinner skriva ikväll, har lite jag vill ta upp då. Kram!

FINA VÄDER

 
Det har varit en sån där jobbig dag idag, haft matte nationella och fått höra dåliga nyheter på skolan. Sen när jag kom hem och bara ville sova så sa mamma och min bror att vi skulle ut på en promenad, det var väldigt jobbigt men skönt ändå! Åh jag hatar att det är så fint väder men kallt ändå, kan det inte bara bli sommar nuu.
 
Malin, '97, Skellefteå, Musik.