Nu är det helg och det är underbart

Åh va veckorna går fort. Men det är ju bra! Ikväll ska jag vara med min kära lilla Ida, äntligen! Det var länge sen..
Vi ska säkert gå på ica och köpa cola, för vi älskar cola. lol
Och det här med knark och justin bieber.. Jag tror ärligt nu att det inte är sant! För han som hade kört bussen visste inte nånting om att poliserna hade varit inne och kollat i bussen, och han sa att om dom hade det så hade han vetat om det. Så det är inte sant. Eller ja, förmodligen så är det inte det.
Så nu ni som undrar och bryr er, så vet ni. Men om jag har fel så får inte bli sura:(:(:(
Åhh vad ska jag göra nu då? Ligga på mitt rum och vänta tills Ida säger att jag kan komma till stan..
Lät faktiskt ändå lite skönt. Lägger ut en bild på min nya skor som jag köpte i söndags. Ska köpa likadana snart fast i en annan färg, vinröda. har velat ha dom så himla länge nu.
 
 

Det här med rykten

jag ser alldeles borta ut idag haha
Kom hem för ett tag sedan från skolan, Det har inte varit en av dom där jobbiga torsdagarna. Egentligen hatar jag torsdagar, men idag var det en rätt okej dag.
 
I alla fall, idag när vi var på skolan läste vi om att "polisen har hittat knark i biebers turnébuss". Tror ni detta är sant? Jag tror inte det. Jag vet att han har rökt på i början av 2013, men nu? Nej. Plus om polisen nu hittade det, så gjorde dom ju inget åt det?? Justin är ju nu i Finland och fortsätter turnén. Om det var så att dom faktiskt hade hittat det, så skulle dom ju förmodligen ta fast Justin, för det är ju olagligt. Jag hoppas då bara att det inte är sant. Om det skulle vara sant, så skulle jag typ bli ledsen lol för de där låter ba int som Justin... Fast det är ju faktiskt många som "hatar" honom och kommer på tusentals rykten. Men sånt är livet, bara jävligt onödigt tycker jag. Fast ändå.. Polisen skulle väl ändå inte ljuga om nåt sånt? Aja.Måste springa till bussen nu, ska till mb och ha min junis grupp. Hejdå!
 

BÄSTA DAGEN NÅGONSIN

Alltså det går inte att förklara känslan när man såg han där på scenen, när man såg han för första gången påriktigt, det ögonblicket kommer jag aldrig glömma. Ingenting kommer nånsin klå det. Bästa dagen, i hela mitt liv. Det var helt fantastiskt att se Justin live. Jag har väntat på den dagen sen jag gick i 6an, och igår hände det. Jag kan inte hantera mig själv. Jag kunde verkligen inte hantera mig själv igår, och när han tog av sig tröjan.. Alltså perfektion. Jag kan inte fatta att jag har sett min största idol påriktigt. Hört hans underbara röst. Det går inte att förklara hur det var. Det är så overkligt, helt otroligt. 
Förlåt för att kvallan är så dålig och för att bilderna är så små, men jag tog med min mobilkamera. Jag tog massa mer bilder men orkar inte ladda upp dom, sen så filmade jag mycket också men om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur man laddar upp videoklipp om man inte lägger ut dom på youtube först hehe lol
Malin, '97, Skellefteå, Musik.