Halloween!<3

Hejsan Alla!
Jag har varit på ett Halloween disco.
Men nu ska jag berätta vad som hände innan....
Jag var med Najah och vi skulle va med varann tills Fanny's party.  Sen då tänkte vi hämta Najah's scream mask.
Då hade hon på sig min pumpa mask och gick runt och skrämmde folk, det var en tant som stod vid en busshållsplats på väg till moröbacke. Vi tänkte skrämma henne litte:] då skrek jag:
-HJÄLP MIIG, SPRING ALLIHOPA.
Då började hon reagera och så började hon halv spring och kollade bak på Najah lite då och då!
Hon vart jätte rädd och sprang in i en trappuppgång, men då sa Najah:
- det gör inget jag har bara en mask..Vi höll på att skratta ihjäl..
Det var så himla kuuul:D
Men det var min dag det, + vi hade jätte kul på discot!XD
KOMMENTERA GERNA!:]


Kram på er!♥Maliin
Boogie-MAN Rekommenderar Filmen.. Halloween-Halloween4

BODA BOrG !!

hejsan, i går var jag på boda borg med hanna och najah ett par kompisar, vi hade jätte kul XD det var ganska läskigt där, eller i början så var det jätte läskigt x)om det var för läskigt så skulle man skrika pass,eller bannka på dörren, men direckt vi kom in i ett rum så skrek najah och hanna PASS !! så det vart allldrig läskigt ,som jag ville,det var typ därför jag for det :O Men det var endå kul, vi körde gruvan 21 gg,om ni vet vad det är för bana. Men i dag så ska jag inte göra så mke, har inget för mig, nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik :) Kommentera min blogg,snälla jag ber er jag vill ha många kommentarer XD förlåt att det vart ett så kort inlägg, och jag har inga bilder i från boda borg, men i alla fall hejdå!:)


kram på er♥

Μalin

HEjSan !!

Hej,ni kom väl ihåg att jag skrev att jag skulle vara med fanny,och sen hanna ? jaa när jag var med fanny så gjorde vi inte så mkt,men efter ett tag så gjorde det ont under fannys bröst... hon sa till mig att jag inte skulle göra så att hon skrattar för att då skulle det göra ont där,men sen så gick vi och fikade då tänkte hon nog inte på att det gjorde ont för att hon sa inget. Men sen så vart det värre så hon gick upp på sitt rum och la sig i hennes säng, sen till slut började hon att gråta ganska mycket , så jag gick och hämtade hennes mamma, hennes mamma sa att dom kunde fara till sjukhuset och kolla vad som hade hänt,men hon ville inte det, men sen så var jag tvungen att fara för att jag skulle vara med hanna, det som är fel är att jag inte vet hur hon mår nu, tänk om det är alllvarligt. Men jag får hoppas att det går bra, jaa,sen så mötte jag hanna, så gav vi varandra en kram, sen gick vi hem till henne, vi kollade i skolkattalogen ett tag,men sen så for vi ut, sen var vi med najah,  vi bokade en tid på boda borg,så i morgon så ska vi ditt kl 17:30, åååååååååååå vad jag längtar x) jag kan typ inte sluta att tänka på det XD sen när najah och hanna skulle följa mig en bit hem så lekte vi en lek ;) att jag och najah var jätte konstiga XD vi hade typ ganska kul en då =) men sen när jag kom hem så åt jag middag, sen nu elr när kl är 21:00 så ska jag såååå klart se ANDRA AVENYN om ni hinner läsa det hära inlägget innan det börjar så reckomderar jag att ni borde se det, de e mitt favvo rit program är på 1:an XD<33 men  jag har inte så mkt  mer  att skriva nu!! så hejdå! oj,föresten jag skulle ju visa en bild,men nu lägger jag nog upp alla mina headrar eller vad det nu en heter XD en hader som jag och fanny har på våran blogg,visst går det bra ??(bra):) men hejdå!
 men man ser dom inte så bra :P
  •  

oj förlåt,men jag 'r inte så bra på sånt hära  XD men ni har ju endå sätt dom förut :)
om ni ennns ser vad det är förnått XD x)

malins-header2idas-copy
    picnik-collage


  •  
    kram på er♥
    malin
Malin, '97, Skellefteå, Musik.