Hall of fame

Heeey.
Hungrar ihjäl mig på mitt rum och vill att alla som läsar min blogg skulle få veta det. Nej men seriöst, om inte maten blir klar snart så svimmar jag..
Pratade nyss med Hanna på telefon, hahahaha jag orkar int, hon är så jävla weird.. Nog för att jag är konstigare än henne men :)
Jag diggar verkligen den här låten, hall of fame - the script feat. will.i.am. Är den gammal eller nånting? För jag "upptäckte" den verkligen förra veckan haha. Jag är så dålig på att upptäcka låtar..  Tur att jag har en spotifylista med mina homies, och dom lägger till nya låtar hela tiden. awesome.
JA JUSTE, jag har hittar några skit snygga skor!
vill ha nuuuuu.
 
 

mucka inte med mina ögonbryn

Kom hem för ett tag sedan från boviken. Det var skoj! Trodde det skulle vara liite roligare, fast det är mitt egna fel. Jag taggade det för mycket helt enkelt;) Nej men det var faktiskt roligt att skrämma alla barn haha. Sen lite senare kring 11 på kvällen så berättade vi massa spökhistorier. Om jag ska vara ärlig så blev jag lite rädd..
Och jag frös så mycket under natten så jag kunde inte sova. Sen så var det nåt barn som pratade i sömnen hela tiden, bara jag som hörde det eller? Haha aaja, ska vila ett litet tag nu, så jag lägger upp lite bilder på hur vi såg ut den kvällen!

Världens vackraste/bästa låt

 vet inte huur länge jag har älskat denna låt... länge iaf höhö.
 
Hej på er! Är på jätte bra humör idag faktiskt (: Vill ba ut å leka! hahah nej skoja, men jag vill ut och röra på mig och göra något skoj! Klockan 3 kommer aö hit, blir awesomeee. Sen kring 4 ska vi gå ner till junis och sminka och fixa oss inför ikväll, längtar hihih. Juste, jag var med Jonas i Burträsk hemma hos han igår. Jag gjorde illa min läpp, så jag har ett fult blåmärke på överläppen. Fy va fult det är.. Tänkte ba säga det så om någon ser mig och undrar varför jag är lila på läppen så vet ni varför!  Aja, annars så lyssnar jag på den dära underbara låten där uppe ^ och kollar runt på tumblr som vanligt. Hoppas ni får en trevlig lördags kväll! Bye
 
 
 
Malin, '97, Skellefteå, Musik.