HEAR YOU ME

Har ni lyssnat på den låten? Hear you me - Jimmy Eat World, sååå bra!!
Ligger här i mammas rum och lyssnar på musik, fast jag egentligen borde vara ute och sola nu när det är så bra väder men det är nästan för varmt alltså. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vara ensam tror jag, har varit det ganska mycket på senaste på tiden. Vet inte om jag gillar det, vill inte tänka på det så det är nog bra ifall jag inte vet, man behöver inte alltid det. Hoppas ni har det braa och inte dör av värmen... Kram!
 

7 BILLION PEOPLE IN THIS WORLD, 7 BILLION SOULS, AND SOMETIMES ALL YOU NEED IS ONE

 Låten är ganska seg, "kom på den" direkt jag spelade in, brukar göra så. Bara hittar på något snabbt, så som jag känner just nu eller så. Låten är ju verkligen inte färdig än det är mycket jag har kvar om den ska bli en riktig låt, den är ganska seg och har inte så mycket text men jag jobbar på det.

 

"Men ändå så visste jag inte

jag visste inte helt klart om det var vi två

eller om jag skulle fortsätta leva ensam utan honom

min så kallade andra halva.

 

Jag visste ingenting då förutom att det gjorde ont

och jag har aldrig haft någon sådan smärta förut.

 

Visst är det konstigt?

 Att älska någon så mycket att du skulle kunna ge upp allting i världen bara för att vara med den.

Just den människan

en människa av alla i världen.

Men han gör mig lycklig

han får mig vilja leva

leva mitt liv med honom, just honom. "

 

Det är en dikt jag skrev då jag och William hade gjort slut, ett litet tag. Jag brukar faktiskt skriva dikter, inget jag skäms för heller ifall någon skulle tycka det är töntligt! Gillar att skriva och uttrycka mig. 

 

Gjorde egentligen ett collage av några bilder vi har, slängde som bara ihop dom, tänkte inte riktigt på att göra det fint, så det collaget får ni kanske se någon annan dag ifall jag inte gör om det.
Om några månader har jag och min pojkvän varit tillsammans i 2 år. Bästa tiden i mitt liv, med den bästa människan på hela jorden. Är uppe ganska tidigt idag med och började bara tänka på oss två. Jag saknar han, nu när han är hos hans mamma. ♥
Malin, '97, Skellefteå, Musik.