Boyfriend

Heej:D
Det var jätte roligt på loftet igår! Vi körde frågesport och kollade på hockey osvosv.
Sen sovde jag och najah hos aö, det var också kul. Kom hem för ett tag sen, och ska snart duscha.
Sen blir det att fara på bio med Juliana, Amanda, Amanda, Annika, Jonas, Andres, Najah och kanske Pontus .
Vi ska se Hunger games igen, men den var så bra!
Idag såg jag Najah och Amanda en liten snutt av musik videon "boyfriend" för hela har inte kommit ut än. ALLTSÅÅ SHIIT, JUSTIN ÄR SÅ JÄVLA SEXIG
Och ni som inte har hört hela liten, tycker jag ska göra det, den är gryyyyymmm!

Såå snyyyyggg orkar int

Bip test

Tjaaa!
Kom hem för ett tag sen från gympan, vi hade bip test idag. INT OKEJ
Fick 6.4 , inte så bra, men jag har sämst kondis och jag går inte i någon sport.
För innebandyn har ju typ slutat. Men jag fick iaf C, det är väl okej.
Nu ska jag fixa mig osvosv, för idag ska jag amandaö, najah, jonas å alla andra till loftet.
Vi har pratat om vad vi vill göra där å så så det blir lite roligare, så idag får vi hoppas på att vi gör något kul!
Sen ikväll blir det att sova hos aö, super! Men ska platta håret nu, puss


pics från igår

Tönt

Alltså folk ska alltid "klaga" på vårat gäng. Säga att vi är så töntiga, skämmer ut oss, osv. Men seriöst, varför gör vi det? Även fast vi inte bryr oss om vad folk tycker så blir jag irriterad/sur på sånna som alltid ska kommentera. Vi har alltid kul med varandra, vi bryr oss inte om vad folk tycker om oss, vi kan skämma ut oss utan att bry oss om vad folk tycker, vi alla hör som ihop på något sätt. Jag älskar vårat " gäng " som alla kallar det. Jag älskar er alla! Och ni vet vilka ni är.
Idag på skolan fick jag veta en sak, som några i 9an hade sagt om vårat gäng, jag blev faktiskt väldigt glad när jag fick höra det! Vet inte om jag får säga det, men snällt va det iaf.
Och till er som hatar oss... Hur orkar ni lägga ner tid på att hata folk ni inte ens känner egentligen? Jag orkar då verkligen inte slösa tid på att hata folk som hatar mig för jag har fullt upp med att älska personer som älskar mig.
Och seriöst, vi lever bara en gång. Så varför ska man dömma folk då? Man blir ju ingen bättre person för det? Man slösar bara tid.
Visst vi kanske är omogna, eller nej vi är inte omogna, vi har bara kul, vi kan vara oss själva med varandra. Vi kan skämma ut oss hur mycket vi vill för varandra, vi har ändå bara kuuul.
Det finns en kille som jag´verkligen har något emot. Den här killen har hatat mig så länge jag kan minnas. Även fast vi inte sagt ett ord till varandra. Han har sagt dumma saker om mig. Min kompis. Om vårat gäng. Seriöst, vad håller du på med egentligen? Hur orkar du ens försöka trycka ner oss? Är det för att verka cool framför dina kompisar eller? Jag kan då säga en sak, du är inte ett dugg cool. Du är så tragisk och så ocool man bara kan vara. Varför ska du ens försöka vara någon du inte är framför dina vänner? Nu känner ju inte jag dig, men jag tror inte att du är så taskig påriktigt.
Nu sitter jag ju här och säger att vi inte bryr oss om vad folk tycker osvosv, men klart vi bryr oss. Eller vissa av oss iaf, men vi orkar inte bry oss, vi orkar inte lägga ner energi på sånt. Det är därför jag älskar vårat gäng så mycket, vi peppar alltid varandra, vad det än gäller, vi finns alltid där för varandra vad det än gäller.
Så snälla, döm oss inte, bara slöseri med tid. Thanks
Dom tre sista bilderna är gamla.


Malin, '97, Skellefteå, Musik.