har en ny pärla

Heej äntligen så skriver jag! Jag har faktiskt inte haft så mycket tid till att skriva.
Har varit mycket på stan/solbacken och shoppat lite den här veckan. Har en ny gitarr nu, cykel, kläder, keps osv. Är mycket nöjd! Sen när jag har kommit hem, har jag alltid somnat. ikväll i alla fall ska jag hänga me Amanda och Ebba. Ute. För det är jätte varmt. Åh jag lovar att nu innan sommarlovet kommer det vara as varmt, sen efter, kommer det säkert vända till dåligt väder.
Skulle inte förvåna mig. Men nu ska jag äta lite, är såå hungrig. byebye

dramatiska malin här

Jag förstår inte riktigt var mänskligheten har kommit. Vi svenskar slänger ur oss orden "jag älskar dig" som om att de vore ett vanligt hej. I tillexempel usa säger man inte " i love you" förän man verkligen verkligen menar det. Man säger de inte samma dag man blir tillsammans, de är dom mäktigaste orden i deras ordbok. Förut när våra föräldrar och farföräldrar var små så förlovade man sig för att visa sin kärlek till en människa. Man visade att man ville spendera resten av sitt liv med någon, det var också nånting mäktigt. Nu förlovar folk sig häsch och tväsch när dom nästan precis blivit tsm, som typ en månad, 2, 3. Alltså va!? Visst kan man älska någon osv, men man kan inte avgöra en sån stor grej direkt. Vi tar min mamma och pappa som exempel, jag tror dom var tsm i 4-5 år innan de förlovade sig. De är så de typ ska vara inte för fan efter en jävla månad när man typ är 14 bast haha. och nu är de som mer ba så att alla ska se att den man är förlovad med är upptagen och de är ju förjävligt att de enda sättat man kan va säker på ett förhållande är när alla andra kan se att man är det. Jag ser människor men inte någon mänskighet. Haha jag låter så himla dramatisk men ibland känner jag så faktiskt

hejhej sommar

jag känner verkligen att det är sommar snart. Jag vet att det typ är jätte solit, 20 plus ibland, osv men det är ba int sommar helt än. När vi har skolavslutning, då jävlar, hahaha då är det sommar påriktigt!!
Jag är så sjukt taggad asså, fatta så himla kul det kommer vara i sommar. waaah.
Fast idag försvann min sommarkänsla lite, för det är så kallt ute :(
Malin, '97, Skellefteå, Musik.